Make your own free website on Tripod.com
« February 2006 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Blog Tools
Edit your Blog
Build a Blog
RSS Feed
View Profile
Adventures Abang N
Monday, 6 February 2006
Buahatiku Isteri Orang
Yang sebenar dan kenyataannya... Ramai suami kurang menghormati isteri mereka sendiri, suami-suami yang 'take for granted' dan terlalu mementingkan ego sendiri serta 'self centered' tidak kira pasangan itu muda atau berusia.Tidak dinafikan juga di samping suami yang 'selfish' begitu juga dengan isteri.Ada juga isteri turut menegakkan ego mereka dan sering tidak puas hati atas sebab-sebab yang remeh. Tambahan pula isteri-isteri ini bukannya calang calang wanita., bukan mereka tiada berpelajaran.., bukan tidak beragama tapi mereka tidak puas hati malah ini lebih dari tidak puas batin di atas layanan suami terhadap mereka...maka berlakulah kejadian yang unsangkarable. Wanita khasnya yang bernama isteri ... asasnya mereka bermain kayu tiga, curang atau menduakan suami mereka itu bukan sebab 'tak puas' sangat dengan senggama/seks suami mereka,walaupun tidak dinafikan memang benar ada isteri yang tidak puas lansung tapi itu bukan sebab sebenar mereka 'beraffair'. Ini pengalaman Abang N..... Dia telah melaluinya.Semuanya bermula secara sengaja atau tidak sengaja,secara sedar atau tidak sedar namun semua itu adalah intriq dan ada umphh... dan ada kesedapannya. Bukannya Abang N mahu mengambil kesempatan... tapi mungkin juga... namun semua sama sahaja. Sang isteri-isteri itu juga mengambil kesempatan. Tepuk sebelah tangan manakan berbunyi dan mesti ingat 'it takes two to tango' kalau tidak macamana pasangan boleh menari? Bila wanita dan lelaki yang mempunyai impian yang sama ber- temu tambah impian bersama pasangan yang saling hormat menghormati, maka lazimnya akan berakhir dengan 'affair' dan berasmara. Ditambah lagi bila 'performance' seks lelaki itu melebihi kemampuan suami mereka... maka kesedapan itu akan berulang dan berulang... Isteri: Seorang pensyarah sebuah IPTS,namanya Heda berusia 32tahun manakala suaminya pula seorang jurujual kereta berjenama,usia sama. Wife ini seorang graduan luar negara. Seorang periang dengan iras tubuh badan dan saling ak tumpah berwajah penyanyi Ezlynn.Suaminya pula takat lepasan SPM,cepat 'temper',panas baran dan kaki perempuan. Atas katil... macam-macam posisi suaminya mahu 'experiment'.. tapi semua sekejap sahaja.Eksperimen itu dilakukan dengan Hedalah.., dengan perempuan lain Heda tidak tahu.Pernah Heda melihat suaminya beromen dengan betina lain dalam kereta mereka.Bergaduh besar jadinya maka Heda ditampar dan dipukul.Menerima tamparan dan pukulan dari suaminya adalah perkara biasa. Soal ekonomi... Heda lebih banyak mengeluarkan duit. Mereka tidak mempunyai anak lalu mengambil seorang anak angkat... Heda lebih banyak menjaga. Masa susah...keluarga Heda menolong sampai tergadai sebidang tanah..masa senang... langsung tak ingat dan suaminya hanya membantu keluarga sendiri. 'First date' dengan Abang N... terus ke hotel... Siang hari pula tu tambah belah pagi.. 'on weekdays'.Konon 'breakfast' sama-samalah.Sambil bergurau Abang N kata, kalau 'kote'... saya boleh tolong sangat sangat... hehehe dan Heda senyum... uiks lain macam aja ni... hehehe. Kami berdua ketawa..... Tak pasal-pasal kami mula 'kissing'... mula-mula ringan=ringan sahaja... tapi lama kelamaan kami semakin ganas mengulum lidah masing-masing dan bertukar air liur... apa lagi naik stim lah. Mula perlahan sahaja lama-lama semakin berat ciuman yang kami berikan dan terima... Heda mula mengeluh,mengerang dan mendesah apabila leher dan belakang telinganya dikucup dan dijilat, cuping telinganya yang lembut digigit manja... semakin kuat Heda mengerang... tangan Abang N nakal... menjalar ke buah dada Heda , mula meramas-ramas dari bahagian luar... bila dapat peluang terus masuk kedalam blausnya. Abang N membuka blaus Heda... termasuk branya. Fuyoooo... cantiknya buah dada Heda,nampak keras dan tegang dengan puting cokelat keras menerjah.... Tanpa berlengah kami berdua menanggalkan saki baki pakaian kami. "We don't have a lot of time abang... tapi we have each other for a good fuck....,"kata Heda ketawa kecil sambil menjeling ke Abang N dan mencubit manja. Abang N mencium Heda,bermula di bibir dan turun ke buah dadanya.... aduh nikmatnya.... Heda semakin kuat mengerang semakin kuat mencengkam isi belakang abang N.... Heda pula dipilin ghairah... dia mula memegang batang Abang N lalu berbisik ,"I want this thick hard dick in me." Bila sampai ke pussy Heda... semakin terasa thrillnya... Abang N mula menjilat pangkal tundun tembam milik Heda -dia mengeluh dan mendesah... lama juga Abang N menjilat,mengulujm kelentit Heda dan menjelajahkan lidahnya di alur basah pussy Heda dan ke lubang pukinya merendam lidah - hampir 20 minit... Heda mula mengejang dan seluruh badan Heda bergetar.... Heda memeluk Abang N sambil mencium dengan ganas sekali... Kemudian dia mengumul lalu menjilat dada sehingga mulut Heda menjilat ke pangkal batang Abang N... Heda memasukkan kepala kote Abang N yang mengembang bulatitu ke dalam mulutnya... Penuh dan mengembung pipi Heda.Dia menjilat dari pangkal batang Abang N sampai ke kepala kote, kemudian menghisapnya dari pertengahan batang Abang N sebab dia terasa nak tercekik bila memulakan dari pangkal. Abang N mula mencium Heda sehebat yang dia berikan... sehingga mereka hampir kelemasan... tercungap-cungap Heda sambil dia mengerang... oleh kerana stim menikam rasa dan puki Heda meminta Abang N memasukan batang kedalam vaginanya... dan Abang N memberi jawapan yang positif... Abang N memain-mainkan kepala kotenya ke muncung kelenit Heda, kemudian mengetuk-ngetuk pintu lubang pussy Heda bagaikan memberi salam .Dia dah tak tahan... Pelan pelan Abang N menjolok masuk batangnya dan Heda menerima kehadiran seluruh batang Abang N di dalam vaginanya...Heda hanya mampu menge- luh,meronta=ronta,menaik-turunkan punggungnya, menerima pompaan Abang N yang perlahan derasas dan kuat ke pussy tembamnya,becak membasahi pukinya dan dia mengemut batang Abang N yang berendam dan bermain dengan dinding vaginanya sambil Sheda mengurut dan mencakar belakang Abang N...dan mengerang,menjerit,meraung, merengek,mengerang kuat dan perlahan,halus dan mulus,sambil menggerakkan kepalanya ke kiri ke kanan,menjelirkan lidahnya keluar dan masuk dan membuka matanya yang sudah hilang mata hitamnya dan menahan nafasnya sambil memanggil-manggil nama Abang N...kesedapan dan kenikmatan. Abang N menghenjut dan Heda mengemut batang, dia menerima hentakan Abang N dan terasa 'g' spot dalam cipapnya dikuis-kuis oleh kepala kote Abang N membuatkan dia kengiluan dan kegelian yang amat sangat,merangsangkan dinding vaginanya mengemut kuat sekeliling batang abang N yang keras itu.... Heda berteriak kecil kerana dinding farajnya semakin rancak dan berirama mengemut. Heda semakin kuat mengerang dan mengeluh... dan meminta Abang N mempercepatkan permainan itu.... tiba tiba... Heda sekali lagi mengejang... dan sesak nafas batang Abang N apabila di kepit dan dikemut dengan kuat oleh dinding lubang faraj Heda. Heda mempercepatkan gerakan punggungnya dan lubang farajnya yang berlendir menyenangkan batang Abang N meluncur keluar dan masuk lalu menggetarkan otot dan urat-urat vagina Heda yang membuatkan pasangan itu kegelian dan merasai nikmat yang amat sangat.Yang membuatkan Heda lupa masalah yang mencengkam jiwanya.Yang membuatkan Heda merasai dirinya dikasihi dan dimiliki dan lebih best merasai batang Abang N yang mengacah-acah g spot cipap segarnya. Heda menjerit-jerit kecil dan sekali sekala kuat sambil mengumam bibir dan mengertap giginya menahan serangan tujahan kote Abang N ke dinding g spotnya. Abang N dapat merasakan pangkal batangnya dan seluruh bulunya basah akibat air cipap Heda yang melimpah ruah. "Abang N... I cummmmmmmm....." jerit Heda sambil mengejang keras tubuhnya dan mengigit dada Abang N,mencakar belakang tubuh Abang N dan mengemut kuat batang Abang N dengan daging vaginanya. Abang N merasakan kemutan dan denyutan dinding cipap Heda di batangnya.Abang N rasa macam air maninya nak terpancut.Abang N menahan tapi kuasa air mani lebih power.Tanpa berlengah lagi Abang N memancutkan air mani ke dalam vagina Heda.Abang N menjerit dan mengerutkan mukanya mengerang. Crit...crit... crit..konek Abang N memancutkan air mani yang terakhir.Heda puas hati.Dia memicit telur membuatkan Abang N menjerit.Heda mengenyit matanya dan kekeh kecil bila Abang N menarik keluar batangnya dari lubang cipap yang berbuih-buih itu. Kepada Abang N - sang isteri seperti Heda ini adalah lover yang normal.Dia bertindak disebabkan sikap suaminya. Purata wanita boleh menerima dan accomodate kelemahan suami bab ranjang namun suami kenalah pandai menimbang isteri dalam bab lain tak semestinya soal wang ringgit. Yang utama ialah soal perasaan. Namun perhubungan Abang N dengan Heda masih berterusan dan nampaknya keadaan Heda dengan suaminya tidak pulih-pulih.

Posted by wirasaujana04 at 1:03 AM EST
Updated: Wednesday, 15 February 2006 12:35 AM EST
Post Comment | View Comments (10) | Permalink

Friday, 19 January 2007 - 12:26 AM EST

Name: "isterihaus"

Plz fuck me abg N, aku pun memang x pernah puas ngan suami ku sbb kotenye 3 inci aje. Puki ku yang dah berlendir ni sape nak jilat and nyonyot biji kelentit ku yang merenyam ni. Kene gi rodok ngan 3 jariku sendiri sampai klimaks.

 

 

Saturday, 27 January 2007 - 10:51 PM EST

Name: "suamisepi"

isterihaus..
nampaknya situasi kita sama...plz msg me.. 0127394158

Monday, 2 April 2007 - 8:27 PM EDT

Name: "melaka"

"isterihaus" wrote:

Plz fuck me abg N, aku pun memang x pernah puas ngan suami ku sbb kotenye 3 inci aje. Puki ku yang dah berlendir ni sape nak jilat and nyonyot biji kelentit ku yang merenyam ni. Kene gi rodok ngan 3 jariku sendiri sampai klimaks.

jangan begitu....

Nikmat/nafsu kurniaan tuhan....

Nikah lain jika suami u tak mampu..

Macammana...saya ada..

tq

 

 


Friday, 20 February 2009 - 5:28 AM EST

Name: "aku"
Home Page: http://jmezazu@yahoo.com.my

Bahaya Satu Klik

KERANA SATU KLIK MALAPETAKA BERTERUSAN DITERIMA HINGGA HARI KIAMAT

Oleh: Ismail Abu Bakar

Di zaman ICT dan Globalisasi ini kemudahan komputer dan email hampir ada pada setiap orang yang bekerja di sektor swasta juga kerajaan termasuk kepada pelajar-pelajar di kolej dan universiti. Kemudahan internet yang disediakan dengan kadar yang semakin munasabah menyebabkan kemudahan email ini menjadi semakin popular.Pernahkah kita terfikir dengan satu “KLIK” sahaja akan menyebabkan mencurah-curah dosa yang di terima secara berterusan hingga hari kiamat.

Apa yang penulis akan bincangkan adalah berdasarkan dua buah Hadis Sahih berikut.

Mahfumnya::

Ibnu Mas’ud r.a. berkata: Bersabda Nabi s.a.w. : “Tiada suatu jiwa yang terbunuh dengan penganiayaan, melainkan putera Adam yang pertama dahulu itu mendapat bahagian dari penumpahan darah itu, kerana ia yang pertama membuka jalan untuk penumpahan darah.”(Diriwayatkan oleh Imam Bukhari dan Imam Muslim)

Yang dimaksudkan di dalam hadis ini adalah kisah pembunuhan Qabil terhadap Habil kerana Qabil dengki terhadap Habil yang berkahwin dengan kembarnya yang lebih cantik.

Mahfumnya:

Abu Hurairah r.a. berkata: Rasulullah s.a.w. bersabda: “Sesiapa yang mengajak kejalan hidayat, maka baginya dari pahala seperti pahala (sebanyak pahala)pengikutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun dari pahala mereka. Dan sesiapa yang mengajak ke jalan sesat, maka menanggung dosa sebanyak dosa-dosa pengikutnya, dengan tidak mengurangi dari dosa-dosa mereka sedikit pun.

(Diriwayatkan oleh Imam Muslim)

Bagi memudahkan kefahaman akan maksud hadis-hadis di atas dan berkaitan dengan konteks kehidupan kita pada zaman ICT ini, mari kita ambil iktibar dari kisah berikut. Zack baharu tamat belajar di sebuah universiti kemudian di terima bekerja di sebuah syarikat ICT. Setiap pekerja dibekalkan dengan komputer, alamat email dan internet akses bagi memudahkan urusan kerja seharian.Zack mempunyai ramai kawan dan mereka berhubung melalui email setiap hari. Masa lapang Zack diisi dengan melayari laman web lucah. Kegemarannya ialah memuat turun (download) gambar-gambar lucah itu kemudian berkongsi dengan kawan-kawannya melalui email. Dia mempunyai “email group” dan ada 50 alamat email kawan-kawannya di dalam “emailgroup” tersebut.

Sekali menghantar email, dia akan menghantar kepada “emailgroup” tersebut.Selain daripada itu dia juga suka menghantar semula email yang diterima daripada rakan yang lain ke “emailgroup”. Di antara kandungan email itu adalah kisah-kisah yang mengaibkan seseorang seperti video klip bercium di dalam lif, kisah seluar dalam yang dijumpai di dalam periuk di restoran mamak dan seumpamanya lagi yang kebanyakannya adalah perkara-perkara yang nafsu kita seronok membacanya dan melihatnya tetapi hukumnya adalah jelas haram di sisi syariat Islam.

Pada suatu hari ketika pulang dari tempat kerja Zack terlibat dengan kemalangan jalan raya dan kembali kerahmatullah di tempat kejadian.

Di dalam Islam telah sepakat ulama’ bahawa hukum melihat gambar-gambar lucah, menyebarkan fitnah, membuka aib dan seumpamanya adalah haram serta berdosa kepada mereka yang melakukannya dan menyebarkannya.Untuk memudahkan kefahaman, katakan Zack telah mendapat satu dosa kerana menghantar gambar-gambar lucah kepada kawan-kawannya. Gambar tersebut diterima oleh 50 orang kawan-kawannya melalui email. Kesemua kawan-kawannya seronok dengan gambar tersebut dan meredai perbuatan Zack maka setiap kawannya mendapat satu dosa manakala dosa setiap kawannya itu juga diberikan kepada Zack jadilah sekarang dosa Zack 1+50 = 51.Setiap kawan-kawan Zack itu pula menghantar gambar tersebut kepada 10 orang lagi,maka sekarang dosa Zack akan bertambah lagi menjadi 1+50+500=551 dosa. Kemudian setiap sepuluh orang itu menghantar lagi kepada 10 orang yang lain, bertambahlah dosa Zack menjadi 1+50+500=5551. Begitulah seterusnya.


Zack telah meninggal dunia, email nya masih lagi tersebar, maka akan berterusanlah dia mendapat dosa selagi email itu berlegar di ruang cyber hingga hari kiamat. Begitulah iktibar yang boleh diambil daripada apa yang berlaku kepada Qabil, setiap jiwa yang mati dibunuh kerana hasad dengki manusia, maka dosa membunuh itu akan juga sampai kepada Qabil hingga hari kiamat. Bayangkanlah berapa ramaikah jiwa yang telah

kena bunuh dengan zalim sejak dari zaman nabi Adam hingga sekarang? Dan berapakah dosa yang terpaksa ditanggung oleh Qabil di akhirat kelak?

Berbalik kepada kisah Zack, katakan sebelum meninggal dunia, Zack telah sempat bertaubat, insya’Allah dosa manusia terus dengan Allah, seperti meninggalkan puasa, zakat dan solat fardu akan Allah ampunkan tetapi dosa kita sesama manusia hanya Allah akan ampunkan bila insan tersebut mengampunkan kita. Zack telah menyebarkan perkara

yang menyebabkan orang lain berdosa, bagaimanakah dia nak mintak ampun dengan semua yang menerima email tersebut? Selagi mereka semua tidak mengampunkan Zack maka selagi itulah dia akan terima dosa hingga kiamat kelak.

Inilah malapetaka yang sangat besar pada zaman ICT ini. Dengan sekali klik sahaja saham dosa akan mencurah-curah sampai kepada kita. Sebab itu setiap kali apabila kita menerima email, hendaklah berhati-hati, jika kandungan email itu adalah gambar lucah atau yang mengaibkan seseorang muslim lain atau sesuatu fitnah hendaklah segera dibuang dan jangan ada sedetik pun didalam hati untuk seronok dengan benda yang haram bagi mengelakkan kita dan pengirim dari berdosa.

Yang sebaiknya jika yang diterima itu haram, nasihatkanlah pengirim supaya bertaubat dan berhati-hati di masa-masa akan datang.

Sebaliknya jika kita menyebarkan perkara-perkara yang baik dan diredai oleh Allah SWT yang pastinya ganjaran pahala yang di terima pasti mencurah-curah selagi ia masih terus di sebarkan.

Wallahhu’alam

Wednesday, 9 September 2009 - 10:10 AM EDT

Name: "saiful65"
Home Page: http://drama

Janalah wang dengan bijak..
May 22, 2009   08:13 PM PDT
 
SERTAI PROGRAM YANG MNGUNTUNGKAN ANDA DI ZAMAN KEMELESETAN EKONOMI INI…
Assalamualaikum,
Saudara/saudari, muslimin/muslimat

Anda yg budiman, sblm anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu. Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yg lumayan ini. Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur! Percayalah¡K

Sebulan yg lalu, saya sedang melayari news groups spt anda skrg ini & menjumpai artikel spt ini yg mengajak saya melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 saya tidak percaya. Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak mengenakan org shj!... ttp spt kebanyakan org, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & alamat yg disertakan di dlm artikel tsbt. Anda kemudian diminta meletakkan nama & alamat anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (tdpt beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing). Slps saya meminta pandangan beberapa org rakan & memikirkan semula risiko yg ada, saya membuat keputusan utk mencubanya. Tiada apa yg merugikan saya kecuali RM10 & 5 keping setem 30 se, kan? WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, peti surat saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul terkejut. Saya ingat ia akan berhenti masuk pd bila2 masa shj ttp wang itu tetap dtg. Saya memperolehi RM240,226.00 dlm tempoh 35 hari shj!!! Sangat berbaloi! Dgn hanya pelaburan sbnyk RM10 & 5 kpg setem 30 sen, WANG DTG SENDIRI KE DLM PETI SURAT SAYA!!!

Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yg lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu. Yg peting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan. Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yg tlh diatur dlm artikel ini, anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sbg 1 peluang keemasan bg meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini tlh dipraktikkan oleh berjuta2 org di seluruh dunia bg memungut derma & mengumpul modal perniagaan. Percayalah¡K dlm masa 40-50 hari anda akan memperolehi sbnyk RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tdk percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!

Spt saya, mungkin anda juga ragu2 dgn program seumpama ini. Mulalah pelbagai soalan bermain di fikiran; Adakah program ini sah di sisi undang2? Soalan spt ini pernah diajukan kpd seorang peguam. Beliau memberitahu bahawa program ini menyerupai surat berantai (chain letter) tp disebabkan setiap risalah dilengkapi dgn maklumat terperinci mengenai sistem program tersebut, maka ianya SAH di sisi undang2. Yg plg kerap bermain di fikiran saya ketika itu ialah; Adakah ia satu penipuan? Jawapannya TIDAK SAMA SEKALI kerana ia tidak spt surat berantai, di mana pihak yg menerima seolah2 diugut utk melakukan apa yg dikehendaki oleh surat tsbt, program spt ini tidak memaksa / mengugut mana2 pihak malah ia memberi pilihan kpd pihak yg menerima utk mengabaikan program ini sama sekali. Di samping itu, dgn segala maklumat terperinci yg disertakan ia sekaligus menjadikan program ini sebuah perniagaan yg sah & amat menguntungkan semua pihak asalkan mereka rajin berusaha. Adakah ia baik? Sudah tentu YA. Ini kerana, sesiapa shj yg rajin menghantar risalah ini, mereka berpeluang besar utk memperolehi hasil yg lumayan. Sangat2 lumayan sebenarnya¡K

Apa yg PENTING utk anda fahami ialah program ini bukanlah suatu penipuan & ia tidak menyalahi undang2; & ia hampir TIDAK mempunyai sbrg RISIKO!! Sekiranya anda JUJUR & RAJIN menyebarkan program ini, anda akan memperolehi ganjaran yg amat besar, bersesuaian dgn usaha yg anda curahkan, malah tidak mustahil lebih dr itu. Jika anda tidak menyertainya, kerugian akan sentiasa berada di pihak anda.

Firman Allah SWT bermaksud,
Iblis & syaitan menakutkan manusia dgn kerugian & kepapaan
supaya jgn menderma utk kebaikan¡¦.

Program ini tlh dicipta stlh dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas program2 yg ada di negara2 maju & ianya tlh diringkaskan seberapa yg boleh bg memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230 / apapun jumlah yg anda inginkan sudah tidak mustahil lg. Pokok pangkal, anda bertindaklan dr SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dgn penuh keyakinan & kesungguhan. Baca & fahamkan arahan sblm menyertainya supaya tdk berlaku penganiayaan kpd peserta lain secara tdk sengaja.


Bagaimana Caranya?

Langkah 1
Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd setiap peserta. Utk tujuan itu, anda balutkan wang kertas berjumlah RM2 dgn kertas agar tdk dpt dilihat. Utk memudahkan penghantaran & mengelakkan kecurian, sila hantarkan Wang Kertas & jgn sesekali menghantar Wang Siling kerana terlalu berat utk di pos. Anda dinasihatkan agar membalut wang tersebut di dlm kertas gelap supaya org lain tidak dpt melihat isi kandungan surat tersebut. Masukkan ke dlm sampul surat (yg berwarna coklat lebih baik). Apa yg anda lakukan ini ialah satu perkhidmatan yg sah & tidak melibatkan penipuan, jadi janganlah anda risau akan apa yg anda usahakan ini. Kemudian, pastikan setiap sampul surat berisi wang & gamkan sampul surat tsbt agar tidak mudah di buka. Seterusnya, poskan kpd setiap nama & alamat peserta yg terdapat pd Senarai Nama Peserta.

Langkah 2
Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan nama & alamat Peserta 1 drpd senarai itu. Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruang Peserta 2, Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 & masukkan nama & alamat anda pada ruang Peseta 5 yg tlh dikosongkan td. Pastikan senarai nama & alamat baru itu berada dlm kedudukan yg betul & pastikan juga alamat itu tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain. Anda juga boleh menggunkan nama samaran jika tidak mahu dikenali.

Langkah 3
Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web diskusi, forum dan message board.

Langkah 4
Kemudian, tunggulah giliran anda dgn sabar (biasanya 40-50 hariutk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda. Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat).

CARA PENGIRAAN
Peserta 1 759375 x (15) x RM2 = RM1,518,750.00

Peserta 2 50625 x (15) x RM2 = RM101,250.00

Peserta 3 3375 x (15) x RM2 = RM6,750.00

Peserta 4 225 x (15) x RM2 = RM450.00

Peserta 5 15 x (15) x RM2 = RM30.00

JUMLAH RM1,627,230.000

Jgn cuba menipu, Allah melihat apa yg anda lakukan. Sekiranya anda cuba menipu iaitu dgn meletakkan nama anda terus ke No.1, anda hanya akan menerima wang sbnyk RM30 shj. Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif spt kita. Andainya tdk ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima sedikit shj kan. Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengpos sbnyk mungkin artikel tsbt ke internet. Walaupun 50% shj yg menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan sbnyk RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) spt apa yg tlh saya alami.
Sila ikuti arahan yg tlh ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda dlm tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak. Anda skrg akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan melalui surat-menyurat. Di dlm perniagaan ini anda tdk menjual barang2 yg dpt dilihat ttp sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi... SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan krn kejujuran semua peserta yg tlh mengikuti langkah2 yg telah digariskan dgn sempurna. Cuba anda bayangkan, jika anda jujur, program ini akan berterusan & duit yg diterima oleh org2 lain akan sampai juga ke tangan anda. Hantarkannya sekarang, masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga!!!


SENARAI NAMA PESERTA

Peserta 1
Mamat bin Andak

No 58-1-7, Taman Seri Murni,

68100, Selayang,

Kuala Lumpur.
(*Keluarkan nama & alamat peserta ini dr senarai & anjakan Peserta 2 ke sini)

Peserta 2

 

Surita Bt. Abdullah
No.31, Lorong Alma Jaya 31,
Taman Alma Jaya,
14000 Bukit Mertajam,

Pulau PInang

(**Anjakan nama & alamat Peserta 3 ke sini)


Peserta 3

 

Abdul Ahmadil Razman Bin Abdul Majid

No.31, Lorong Alma Jaya 31,

Taman Alma Jaya,

14000 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang


(**Anjakan nama & alamat Peserta 4 ke sini)

Peserta 4

Nur Amira bt Abdul Rahman

NO 858-A, Kampung Gayong Batu 3,

Jalan Pengkalan Chepa,

15400 Kota Bharu,

Kelantan.


(**Anjakan nama & alamat Peserta 5 ke sini)

Peserta 5

 

Saiful Bahri bin Manat

05, kampong Teluk Rhu,

45200 Sabak Bernam,,

Selangor


(*** Tuliskan nama & alamat anda disini sebagai Peserta 5 - baru)


LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS!
DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT
NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA.
INSYA ALLAH......



Bagaimana Utk Mengiklankan Ke News Group?

Melalui newsgroup iaitu laman2 web yg mengandungi diskusi, forum / message board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali / mengetahui siapa yg telah membaca risalah anda. Walaupun ia tidak selamat dr segi security kerana anda tidak mampu mengawal org bawahan anda, ttp anda boleh menyebarkan risalah anda kpd lbh drpd 5000 org dlm satu masa. Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat lebih drpd 32,000 laman web bercorak diskusi & pd satu2 hari, lbh drpd 5,000 org melawat laman web spt berikut. Di dlm dunia terdapat lbh kurang 2 BILLION pengguna internet yg berdaftar & pd setiap hari dianggarkan lbh drpd 50,000 pengguna baru mendaftarkan diri, bayangkan berapa ramai org yg bakal menyebarkan risalah yg mengandungi nama & alamat anda, & setiap org yg menyalin risalah anda akan menghantar anda sebanyak RM2. Sekiranya dlm masa 2 bulan 50000 org menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak tu¡K

Langkah 1
Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.

Langkah 2
Buka aplikasi 'notepad' (Start-Programs-Accessories-Notepad) & pilih menu EDIT-PASTE utk memaparkan risalah anda & stlh membuat perubahan yg diterangkan di atas, pilih menu FILE-SAVE utk menyimpan risalah baru anda seboleh2nya dlm bentuk *.txt (biasanya ia automatik).

Langkah 3
Buka Netscape / Internet Explorer & pergi ke laman web pencari spt Yahoo! utk mencari laman2 web diskusi, forum & message board.

Langkah 4
Pergi ke laman2 web tsbt & pilih diskusi, forum / sebagainya & hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sbg tajuk anda & pergi ke risalah anda td, pilih menu EDIT- COPY utk menyalin & klik pd ruang utk mengisi risalah anda pd laman web tsbt & pilih menu EDIT-PASTE pd Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki utk mendaftar diri pd laman web tersebut, tdk mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kpd mereka yg ingin mencari sumber kewangan yg sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan shj stlh memastikan yg program tsbt PERCUMA)

Tahniah... ITU SAHAJA! Apa yg perlu anda lakukan skrg ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2 di atas. Setiap message yg dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat utk muncul di skrin anda. Ingat¡K lebih banyak anda iklankan (message board dsb) lebih banyak duit yg akan anda dapat!! Mudah kan? Slps ini anda akan mula menerima wang tsbt sblm anda sempat mengiranya! Malah, anda mungkin perlu menyewa Peti Surat kerana jumlah kiriman wang yg anda akan terima terlalu banyak sekali. Anda juga boleh menggunakan nickname jika tidak mahu dikenali ttp pastikan alamat yg disertakan adalah tepat agar surat tersebut boleh sampai ke tangan YG berhak!

HANYA KEJUJURAN DAN KEKHLASAN MENDERMA AKAN MENJADIKAN ANDA SEPERTIMANA SAYA

FIKIRKAN, HANYA DENGAN RM10 ANDA MAMPU MEMPEROLEH WANG YANG LEBIH BANYAK. YANG PERLU ADALAH USAHA. ORANG YANG MALAS SENTIASA DALAM KERUGIAN. MENCUBA ITU TIDAK MERUGIKAN DAN ANDA AKAN TAHU HASILNYA JIKA TERUS MENCUBA.

REZEKI ALLAH ITU MAHA LUAS, HANYA ORG YANG BERUSAHA MAMPU MENDAPATKANNYA. CUBA
Daripada Baca cerita yang sia2

DAHULU BARU TAHU. JGN MENYESAL DI KEMUDIAN HARI.

Terima Kasih.
SELAMAT MENCUBA
& GUNAKANLAH DUIT TERSEBUT KE JALAN KEBAJIKAN!!!
Bantulah Mereka Yg Memerlukan
Wassalam

Thursday, 13 May 2010 - 3:22 AM EDT

Name: "deen"

kalau abg n sibuk, i ada, contact deednapp@gmail.com ye

Sunday, 6 June 2010 - 5:33 AM EDT

Name: "Pokok Ara"

pasai hape hang teruk sgt.....xlarat...gesek kat pintu je....pon sodappp...hehehe

Sunday, 3 October 2010 - 4:09 AM EDT

Name: "gadis"

bley bg num fon x...???

Tuesday, 19 October 2010 - 11:54 AM EDT

Name: "nak btg i ke"

gadis...email abang kat botaks2007@yahoo.com

Wednesday, 24 November 2010 - 12:10 AM EST

Name: "kote bdx 13"

sapa yg ingin merasa kote bdx 13 taun.....x kira jantina.....dh berpengalaman....in penang....contact me amin_aimina@yahoo.com...

View Latest Entries